QUI SOM ? 

T’ho portem a casa

Coneix els detalls

LA NOSTRA HISTÒRIA

L’empresa d’electrodomèstics Viladomèstics va començar al 2014, sent un petit projecte familiar. Ens vam situar a la plaça Josep Anselm Clave, més coneguda com a plaça del Triangle, però al cap de 4 anys ens vam proposar fer més gran el negoci i així poder oferir als nostres clients un ventall més gran dels nostres productes. Per això, el 23 d’abril del 2019 ens varem traslladar al C/Santa Clara 13, de Vialfranca del Penedès, inaugurant la nostre nova botiga.

En aquesta nova etapa, l’equip de Viladomèstics ha augmentat per poder oferir un tracte personalitzat, aconsellant sempre als nostres clients la millor opció per a ells. Realitzem serveis d’assessoraments però també de transport a domicili i d’instal·lació dels productes, aixi com de l’explicació del seu funcionament. D’aquesta manera intentem que els nostres clients quedin satisfets en la seva compra.

En aquest web podeu trobar un gran ventall dels productes que us oferim, però si voleu conèixer tota la nostra gama de productes ens podeu visitar a la nostra botiga física. També podeu trobar informació tant al Facebook com al Instragram. 

 

 

LOCALITZA’NS

BOTIGA >

Direcció

Carrer de Santa Clara, 13, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Email

viladomestics@viladomestics.com